Pagini

25 ian. 2013

În orgasmul iernii mele

 M. Ward-I get ideas

Iarna aş putea să-ţi vorbesc despre mai multe decât în alte dăţi.Iarna asta.Acum.
Sub pături calde şi perne moi.Că-i vremea desfăcutului de portocale şi-a grapefruit-urilor.Uneori veneau cărate pe tren,că mie-mi păreau mai bune şi altfel.De acolo.

Fiecare pupilă dilatată e de la o plăcere,un feitsh,o obsesie.Vizibila sau nu.
Fiecare orgasm e de la o pupilă.Vizibil sau nu.


Aş putea spune că.
Amelie de-i brunetă în filmul de-i poartă numele,se gândeşte câţi au orgasm la timpul în care se gândeşte.
Eu de-s brunetă fără să joc în film de-mi poartă numele,mă gândesc câţi dintre cei mulţi de vorbesc despre orgasm,ştiu ce-i ăla pe bune.Câţi dintre cei de cred că l-au trăit,chiar l-au trăit pe bune şi nu l-au imaginat.Câţi dintre cei de le fuge gândul la el se gândesc şi la altceva.Nu doar ţipete şi sunete.Nu doar grimase şi strâmbături.Nu doar la fizic.Nu doar la orgasmul organelor genitale.Nu doar la orgasmul care cere organe genitale.
Tot eu aş putea spune că.Am zâmbit când printre cuvintele unui om am dat peste orgasm psihic.Nu ţi-aş putea spune nici despre cât am zâmbit,nici despre om.Nu le-am reţinut.

Aş putea spune că.
Orgasm îmi sună a orice numai a plăcere nu.A porc,a misogin,a noroi,a murdar,a de-astea.
Tot eu aş putea spune că.Am zâmbit la salata de fructe din vremea durerilor mele,de care,recunosc,încă îmi place să zâmbesc,pereţii,peretele cu-n spate pe el,cu-n spate număr doi pe el, peretele cu Slipknot pe el,cearşafuri curate,perne mici,fire de păr aspre,buze,degete scurte,degete lungi,mâini,esenţe simple,esenţe de parfum,de aer,bronz,boxeri,nasturi,ochi,bărbi,urechi,loburi de urechi,gât,arome de tutun,arome de alcool,imagini,veri aproape,veri departe,scaune de tren,dinţi,canapele,franceză,11,25,24,5,10,a zecea,întâi.

Cuvinte.Piele.Fapte.
Plăceri.Fetishuri.Obsesii.Pupile şi orgasm.

Aş putea spune că.
Orgasmul chiar e momentul tău de te urcă sus şi te ţine acolo.Singur,în plăcere.Nu ţi-aş putea spune unde de la cine am auzit.N-am reţinut.
M-ai opri şi-ai râde.Că-s eu mică şi orgasm e vulgar acum.
M-aş opri.Nu pentru că m-ar durea în fix cu-n pix în plisc de ce zici.Pentru că mie nu-mi mai place iarna.
Uitasem.

pampam.

9 comentarii:

  1. O da, esti mică și afară încă ninge. Un orgasm al vorbii, l-am întânlit. După plăcere, vine durere și pentru a depăși durerea aceea mare te arunci într-o plăcere și mai mare apoi, dai de o durere mai mare. Ca să vezi, văd la etichete, intim... ce e intim în ceeea ce ai spus tu? Aaa, e un intim dezvăluit...vezi ai grijă să nu cumva penetrându-ți atâția blogul să nu ajungi la un orgasm al inflației în timp de iarnă, apoi o să-ți placă. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;))mă amuzi mereu,asta-i de bine
      afară ninge,acum explică-mi,eu de ce-s mică?

      recunosc că-i plăcere şi durere şi plăcere,dar recunoaşte că plăcerile merită durerea
      e intim la etichete că-i intimul meu
      nu ştiu dacă sunt 'atâţia' care să penetreze blogul şi să le şi pese de orgasmul ăsta aşa că pot spera calm să rămână intim,fără inflaţie :)

      Ștergere
    2. Pentru că tu ai scris în antepenultima propoziție că ești mică. Iar plăcerile merită toți banii, iar de nu-s cu bani merită durerea. E clar că această durere și iar plăcere și iar durere culminează în moarte, asta înseamnă că trebuie să știi(știm) când trebuie să te(ne) oprești sau și mai bine, să iubești. Trafic... ai, păi ce ești pe locul 8.425.735 din lume, din 300.000.000 de site-uri. Deci ești penetrată nu glumă. ;) Acum depinde dacă vei ajunge la orgasm pentru că afară nu mai ninge.

      Ștergere
    3. că bine zici
      tre' să ştim când să ne oprim,da' mai degrabă să iubim
      eu n-am zis nici că nu mă opresc,nici că nu iubesc..dacă ,nu cumva,îs prea mică şi pentru asta
      8.425.735,thanks,o să ţin minte asta
      e penetrat blogul,iar afară nu mai ninge,ce bine

      Ștergere
  2. Imi place ce si cum ai scris.
    Nu cred ca poti spune ca exista o varsta la care stii sigur ca ai orgasm, fie el fizic sau psihic. Poti mereu sa maresti placerea daca vrei. Cred ca abia la sfarsitul vietii poti sa alegi unul sau mai multe momente de maxima intesitate traite; abia pe acelea le poti numi orgasme. Si bineinteles, pentru fiecare om sunt diferite :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. săru'mâna!
      yea,cre că la sfârşit poţi alege cu adevărat cele mai bine trăite,chiar de-s orgasme sau orice
      şi bine că-s diferite pentru fiecare

      Ștergere
  3. Văd atâtea comentarii pompoase la postul 'cesta cu intensitate emoţională, ba chiar orgasmică. Şi nu înţeleg.. ce e de comentat?
    Am citit asta în zi, pe vreme nocturnă şi am simţit ce ai vrut să simţim. Noi, pampam-iştii ăştia ce-ţi calcă plaja intimă. Şi ce am simţit a fost gâdilătură printre segmentele şirii spinării, căci am fost acolo.

    And I know what you mean.
    So screw words.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. damn it..screw words,dear pampam-istă
      mă bucur de gâdiliturile tale la postarea mea
      mă făcuşi să zâmbesc bine
      hugs

      Ștergere
  4. http://neaguvalentin48.blogspot.ro/2013/01/ce-culoare-are-suferinta-pacatului.html *ai grija pe unde cazi!

    RăspundețiȘtergere