Pagini

5 sept. 2013

Câinii,Montana şi tortura.

 (ignoră asta dac-ai citit deja.corectai doar un articol greşit din prostia mea)

Ocupaţiile de bază ale ţării.
3 subiecte există în presa românilor şi alea sunt kitsch,politică şi drame.Dă-le ceva de genu' şi-o să uite să se oprească.O să ţi se aplece,o să fie prea mult,da' n-o să se oprească.Când ţi se-apleacă,freacă mai tare până se duce.

Nu mai pot cu câinii.
Nu e nici primu' om ucis de câini,nici primu' copil.Despre restu' nu s-a vorbit până acum,când se dezgroapă morţii fără oase şi văzui că nişte oameni cu-n copil ucis de câine acum 1 an jumate au rămas la faza cu luatu' de declaraţii.După 1 an jumate.Da' stai să vezi că asta nu s-a întâmplat în Bucureşti.Şi ce?Știu că acum câţiva ani au avut ocazia să facă ceva.Când erau mai puţini şi când aveau bani.S-o fi făcut teoretic şi cu banii în buzunar,da' asta nu-i nimic neobişnuit.
Există o lege simplă cu închisoarea pentru stăpânii câinilor care se hotărăsc să-i arunce în stradă.În cazu' ăsta,fundaţia.Există o soluţie de hai să ne scoatem pe noi şi să întrebăm poporu'.Referendum.Minunat.Să omorâm tot ce stă în cale.La îndemână.Şi dacă e nu?Ar exista şi-o soluţie pentru conducere proastă şi aia să nu mai fie aleasă continuu.În schimb,ieşim la vot şi nu ştim ce votăm.

Nu mai pot cu Roşia Montană.
Într-o ţară în care există mai multe gropi decât străzi,în care învăţământu' e la pământ,sănătatea tot pe-acolo,canalele sunt nişte apartamente la propriu pentru oamenii străzii,nu exploatăm ce se cere exploatat,se face minerit cu cianură şi se caută aur.Superb.Este un cuvânt pentru cianură şi ăla e otravă.Este un cuvânt pentru aur şi ăla e bani.Sunt mai multe cuvinte  pentru revoluţionarii care o să se calmeze într-un stil tipic şi alea sunt să omorâm câinii capitalei (în 2013) e o chestie mai fascinantă pentru ăia din scaune,ca să se mai gândească să renunţe la proiect.

Mai pot,în schimb,cu torţionarul şef de trib.Vişinescu.
Pentru că tre' să moară animalele şi să ne dăm aurul,nu se mai scrie nimic de ăsta.Când eram şi eu aşa pasionată.Am auzit prima dată de temniţele româneşti la Oreste,am zis că ce păcat c-au murit de moarte bună torţionarii tribului.Când am auzit că trăieşte Vişinescu,m-am aprins.Nu,că stai,că să vezi,proces,dovezi,hârţogăraie.Ce aceeaşi moarte prin tortură de-a practicat-o și el?
Nu poţi să zici că ai conştiinţa împăcată,că eşti curat,îngeru' lu dumnezo.Nu poţi să ai jdemii de ani şi apucături de sătănel.Am voie să zic că-i jegos mult?Dacă încalc vreo lege,îmi retrag cuvintele,doar cuvintele.
Şi l-au acuzat de genocid.Abia acum şi numai acuzat.Nts,câte suflete bune.

pampam.

6 comentarii:

  1. Povestea cu cainii e musamalizata si dramatizata pe toate partile. Din blog in blog cainii par mai dracesti, mai demonici si parca scosi din gropile iadului. Pe de alta parte, neglijenta si ipocrizia omului e lasata la loc de veci. Noi nu judecam oamenii, singurii capabili de decizii rationale si judecata. Noi judecam animalele. E ok asa. Sa nu ia nimeni in considerare neglijenta bunicii care a dus la o tragedie nationala exagerata. Cand lumea se zgarie in cur la o sterilizare si arunca puii de caine in strada, ne batem cu pumnu-n chept ca vrem sa eredicam rasa canina maidaneza din Romania. Cainii mor. Durata de viata maxima de 10-15 ani, in timp ce pe strazi misuna pedofili, traficanti de carne vie si violatori care puteau foarte bine lua locul cainelui in nefericita zi in care bunica s-a decis sa stea la taifas cu tanti Florea. Pentru astia nu face nimeni referendum, pe astia nu-i castreaza si eutanasiaza nimeni. Si totusi se vorbeste de o societate civilizata in care nu-si au loc "cainii". Motive de isterie nationala peste tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu s-a luat nimeni de bunică pentru că s-a luat ea de ea,singură.şi-a fost de-ajuns să se sensibilizeze românu dramatic.
      pedofilia şi traficu sunt deja pe margine.câinii care se fac observaţi doar de 3 zile aduc mai multe cifre de audienţă şi mai multe mandate (sau nu)

      Ștergere
  2. E mai multa isterie ca la moartea lu' Cioaba.
    http://www.argumentesifapte.ro/2013/09/04/masacrul-cainilor-ofilirea-brigittei-bardot-si-impotenta-lui-cristian-tudor-popescu/
    S-ar putea sa-ti placa asta.
    Also, am auzit la radio revoltate cu namol sub unghii carora le plesneau ovarele in direct, declarand ca maidanezii sunt inutili comunitatii. Ca, de fapt, cainii in sine sunt inutili si ar trebui eredicati. Simpla mea intrebare e cu ce-s de folos scamele din puscariile de maxima securitate sau din alea locale. Stiai ca puscariasii au o cota lunara mai mare ca alocatia unui elev? So you actually GET money for rape, murder and kidnaping. Statul roman recompenseaza faradelegile, dar totusi sunt insuficiente fonduri pentru buna functionare a scolilor si spitalelor. Huehue. Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. yeah,ştiu că primesc bani.de aici şi gluma unora cu traiul mai bun în închisoare decât în afara ei.
    şi fondurile alea doar apar ca insuficiente.pentru că...de-aia :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Aia cu tortura nu era facuta sa reziste oricum ca stire...

    RăspundețiȘtergere