12 sept. 2013

uite-mă-s la televizor

De ce să te mai enervezi și să nu te distrezi bine atunci când îţi auzi viaţa din gura altora,când auzi lucruri despre care nu ştiai că le-ai făcut,când afli că eşti ce nu eşti?Pe modelul ori la bal,ori la spital.
În ordinea numerelor de pe tricou,am hotărât că strâng o colecţie.Colecţia chestiilor pe care le-am trăit în viaţa mea din vorbele restului.Şi restul e oricine şi oricum vreţi voi.

Am făcut sex la 15 ani.
E o greşeală aici.Am făcut sex chiar înainte să vă naşteţi voi,chiar şi eu.Mai mişto e că asta vine de la o tipă pe care am auzit-o în 4-5 ani cam de maxim 5-10 ori.O dată,de 2 ori pe an.Într-o zi aveam o întrebare principală şi aia era oare ştie să râdă?Nu eram singura.Şi da,clar,făceam sex la 15 ani.Printre dilemele mele din supermarket legate de puterea absorbantelor şi mărimea o.b.-urilor,printre bustiere şi sutiene,printre chiloţi din bumbac sau nu,printre anatomia găurilor feminine şi masculine,printre timid sau pudibond?,printre astea mai făceam şi sex din lipsă de alte activităţi şi plăceri.
Şi mai mişto e că tipa încerca să afle cu cine.După 3 ani nu pot să-mi dau seama cu ce-o ajuta asta în viaţă.

Am fost sau sunt satanistă.
Asta e preferata mea.Până acum.
Şi vine de la genul ăla de om care ascultă muzică proastă şi care crede că rock înseamnă satana.Adică inculţi.Sau fie,proşti.Sau fie,reduşi mintal.Ignoranţi.Astea nu sunt jigniri,sunt constatări.Trecând peste rock-ul grohăitor şi iubitor de draci pe care eu nu l-am ascultat şi nu-l ascult,trecând peste faptul că încă ascult rock-ul anilor 60,70 şi ceva de azi,care vorbeşte despre lucruri mai profunde decât sătănel,lucruri pe care reduşii nu le înţeleg,că de-aia-s reduşi şi de-aia cred porcării,trecând peste faptul că jazz-ul îl cinsteşte cu siguranţă pe sătănel,trecând peste faptul că negru e o culoare universală până şi la preoţii la care reduşilor le place să se mintă că se spovedesc,trecând peste folk-ul care este calm şi paşnic,port pe mine nişte semne în care cred.Port Om,din budism.Port hamsa.Adică mâna Fatimei,în Islam.Sau mâna Fecioarei Maria,la noi.Sau mâna lui Miriam,la evrei.Astea înseamnă nişte chestii,nişte lucruri şi nu mai stau să fac filozofii.Nu merg la biserică,dar sunt pe credinţele orientale.Cred.Şi nu în sătănel.Poate într-o zi o să ne întâlnim şi-o să râdem că ne-au combinat prost.Nu se ştie.

Mă tai cu lamele.
Da,m-am tăiat cu lamele când erau noi şi-mi luam părul de pe picioare.Şi de fiecare dată când mă tai cu cuţitul,nu pentru că-l iubesc,ci pentru că el mă urăşte.
În rest,susţin argumentele împotriva adolescenţilor care n-au găsit alte metode mai de oameni care se presupune c-ar trebui să gândească,decât să se taie.
Dar asta cu lamele vine de la faptul că sunt satanistă,după cum vă daţi seama,deci de la aceiaşi oameni inteligenți şi dezvoltaţi.

Mi s-au furat tipi.
Aici ar trebui să zică tipul.Dar zic eu.Da.Într-o încercare disperată a unei gospodine religioasă şi,de menţionat,virgină,mi s-a furat un tip pentru cele 5 minute de nu vreau să văd un organ,dar tu arată-mi-l,timp în care spiritul i s-a calmat.

Am fost geloasă pe viaţa goală şi fără nimic care să te ţină în priză a unei tipe.
Cred şi eu.Cine nu şi-ar dori să se plictisească în propria-i plictiseală,când ar avea ceva mai bun de trăit.Cum ar fi viaţa mea proprie şi personală.

Am fost fizic cu mai mult decât prietenul meu,când eu mă dădeam singură în bărci.Dar ce conta că nu s-a vorbit cu mine despre asta?Să facem din presupus ceva sigur.

Prietena mea era iubita mea.Sau încerca să fie.Sau ceva în genu',pentru că oricum era mai mult de râs decât de înţeles.Sigur,eu pot să fiu doar fericită că se vede aşa de bine din exterior.Mă aştept ca la reuniunea de 20 de ani să fim gata căsătorite în faţa lui Elvis.Sau mai bine.Pot să spun şi eu că un coleg care mi se pare mie că are nişte accente de gay şi care are o prietenie cu un tip,pot să spun că-i cu tipu'.De ce nu?

va continua.Sigur.

pampam.

5 comentarii:

 1. Din lista mai sus rezultă că ești nimic. Nimic din ceea ce alții au investit in ce ar trebui să fii.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu-i așa că întotdeauna e interesant să afli chestii noi e spre tine? nu de alta, da' dacă te pocnește să-ți scrii memoriile și omiți lucruri esențiale? :)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu conditia sa fie numai de bine, ca daca e de rau mai bine nu afli!

   Ștergere
  2. stai să vezi c-o s-ajungem să scriem memorii de ''dragul'' chestiilor noi...dacă tot pun oamenii efort

   şi tocmai asta e,că nu-i unul care să zică de bine

   Ștergere