Pagini

21 oct. 2013

Mimoz,mimoză,mimozi,mimoze,mimozăm,mimozaţi psihedelic

Aveam un mai mult decât prieten care mă invita frumos la o pătrăţică de LSD sau la o ciupercă uscată,ridată,magică şi fără caşcaval la cuptor.În fiecare seară când era să visăm de-altele de nu le-am mai visat.Auzit.Văzut.Simţit.
Şi mai aveam alt mai mult decât prieten care mă chema timid la o porţie mică de marijuana.Ca să mai reducem din anxietate.
Acum am un şaman.E mai simplu şi mai comod.N-are nevoie de prea multă atenţie,prea mult timp din partea mea,prea multă deschidere şi nu vrea cadouri.Vorbim printr-o telepatie exactă şi fără pic de eroare.În fiecare dimineaţă în care n-am energie şi chef nici să opresc alarma,l-am strigat,a răspuns,rog şi el trimite ori nişte ayahuasca,ori nişte frunzişoare de cocaină,ori nişte salvie,ori tot aşa.Asta e tare.Că niciodată nu ştii la ce te-aştepţi de la un şaman.Şamanul meu.

Sunt o psihedelică înrăită,pentru că ascult psihedelic de să mă bubuie în urechi,cap,inimă şi spirit.Bubuie nu vine de la bumţi bumţi.Psihedelicul este mai mult decât bumţi bumţi.Psihedelicul este halucinant,bubuitor şi transant.De la transă.Psihedelicul e viaţă.Şi spirit.Şi gizăs,ce trip am avut aseară!
Sunt o psihedelică înrăită,pentru că port haine cu motive psihedelice,hipnotizante şi hippioate.Mai sunt şi hippioată.Printre altele.Sau doar arăt?Eh,ce mai contează?Am menţionat că aspectul meu de hippioată costă cât o cameră de închiriat pentru un student care crede în lucruri de-astea,da' n-o urlă prin toţi porii?
Beau.Beau ce-mi dai.Mă-mbăt,uit ce-am făcut,ţin sticla de gât s-apar şi eu în poze,fumez tutun crud şi cred ca-m trăit visul american din Fear and loathing.Am văzut Fear and loathing,pentru că dacă n-ai văzut Fear and  loathing nu eşti psihedelic.

Vorbesc,merg,postez lucruri şi mă cred mişto.Toate le fac mişto.Pentru că e mişto.
Pot să fac sex şi când sunt tripată,în pădure,în cort,în afara cortului,pe goa şi pe chill şi fără cauciuc.
Băi.Şi mai sunt şi ecologistă,atât de ecologistă că postez asta la fiecare juma de oră pe feisbuc,din 3 surse.
Plus că vreau pace în lume.Chiar dacă aşa mult îmi place să bârfesc,jignesc şi comentez oamenii pe care poate nu-i cunosc.

Uneori n-am mai mult decât prieteni cu psihedelice de calitate şi şamanul meu face o criză prin care se ceartă cu spiritele copacilor şi e prea ocupat să-mi răspundă,şi-atunci mai fac rost de nişte lei pentru un cui răhăcios de la spice-uri răhăcioase,care nu ştiu din ce e făcut,da' cui îi pasă? Important e ca fiecare om să afle că eu fumez de-astea şi că sunt cum? Mişto.Drogată ieftin,prost şi vai de capul meu,că atât am putut şi eu să fac,dar mişto.


Deci?Mă credeţi mai mişto acum sau mă chinui degeaba?

pampam.

4 comentarii:

  1. Băi. Pentru o secundă m-a luat panica că te-ai tâmpit. Apoi m-am prins. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu m-am speriat, da numa puțun. Cum dracu nu realizează nimeni că taman cand te crezi cool ești țăndări scrum?! Eu stiu, știu dracului din nemernica experiența a celor 6 beri pe seară de odinioară.
    Să tragi pe urechi muzică bună, și prin pupilă un roman excelent, asta numesc eu drog bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mno,păi vezi? Cine știe,cunoaște. Cine nu,e țăndări scrum. Mai grav e să te lauzi cu asta

      Ștergere