Pagini

13 mai 2014

Și ce dacă ai penis?

Există genul de tip borfăitor care are impresia că penisul face tot și că el, tipul, e un superman cu chiloții sub pantaloni, dar superman nu pentru c-aleargă să te salveze, ci pentru că are un penis. Lumea se învârte în jurul lui, lumea se oprește la el și la nivelul ăla, tipele tre să fie la ordinul lui, plăcerea e doar a lui, are viață proprie și conduce triumfător, iar dacă se nimerește, iese învingător.

Muncitorul de la drumuri și canalizări, care fluieră și se uită pervers. Slinosul care scuipă o flegmă când treci pe lângă. Pedofilul de pe internet, care-ți cere poze obsesiv. Taximetristul transpirat care se holbează după funduri la semafor. Ăia din căruță care strigă după tine. Ăla de dimineață, de la geamul de bucătărie, un bloc din drumul tău zilnic, care te face atentă prin clipociri din buze. Vecinii tineri maneliști care nu te lasă să intri în scară. Bărbatul de la colț sau nu, care se pișă la modu' evident. Tipul din Vamă sau moșul de pe stradă, care-și scoate penisul la tine. Maniacul care te urmărește obsesiv.
Iubitul tău care găsește tupeul de zeu Adonis ca să-ți zică că tu ești ce mai vacă, când el e, de fapt, cel mai porc. Vacă e doar un termen generic pentru când e doar vina ta că v-ați certat, e doar vina ta că n-ați făcut sex, e doar vina ta că nu se poate concentra pentru treburi importante, e doar vina ta că bate vântu', nu i se aprinde țigara, n-are chef, e prost dispus, e în perioada aia a lunii. Soțul tău care te bate din vina ta. Frustratul ăla sexual care te violează din vina ta.

De obicei, ocolești muncitorii, sari peste flegme, îi dai ignore pedofilului, te uiți urât la taximetrist, ai căștile și întorci capu' pe lângă geamu' ăluia de la bucătărie, îl suni pe tata să țipe la vecini, te faci că nu-l vezi pe ăla care se pișă, nici pe ăla care-și scoate penisul, fugi în aglomerație până nu te mai urmărește nimeni, ăștia nu ocupă decât o părticică din ziua ta, niște disperați care-ți pun imaginația violentă în mișcare și care te fac să crezi că oamenii sunt aiurea.

Da' ce-l face pe iubitul tău să-ți zică că e vina ta cea mai mare, că tu nu ești ok într-o chestie care înseamnă minim-maxim 2 și-n care chestie lucrurile se împart veșnic.
Nu e doar vina ta că v-ați certat, posibil ca fix ăla să te fi enervat sau să fi pus paie pe foc.
Nu e doar vina ta că n-ați făcut sex, posibil ca fix ăla să nu te fi stârnit fizic sau nici măcar să fi încercat asta. Ca și cum e de-ajuns să simtă el și pentru tine, sunteți telepatici, tu poți direct și doar la gândul că el se simte în stare de sex. Ca și cum vrei să mânci cartofi prăjiți, da' tu muști din ei când îs cruzi, ca și cum nu cureți tu cartoful și-l pui în ulei, se curăță și se pune singur în farfurie, numa' să-l mânci, că el e după dorința ta, mereu pregătit și gata de acțiune. Hop-țop. Adică, tu, zeu Adonis, nu ți se pare că gemi de jenibilitate, de cât de plin de sine ești și de rușine, că ai tu penis, da' cartofu' tot crud îl mânci?
Nu e doar vina ta că ești iubită-sa și nu se poate concentra, posibil ca fix el să nu știe să se împartă cum trebuie. Vântu' bate că bate, țigara nu ți se-aprinde că nu poți să ți-o aprinzi singur și n-ai chef pentru că ori ești ciufut, ori pur și simplu ești în perioada aia mai proastă.
Sau pe soț ce-l face să creadă că poa să dea în tine ca-n animal, că el oricum dă și-n animal, și-n femeie, de la câtă putere emană și de la câtă superioritate își închipuie că are. Eu am voie să cred despre tine că ești animal preistoric?
Sau pe frustratul ăla bolnav ce-l face să creadă că plăcerea forțată e tot plăcerea aia la care speră el și-n lipsa căreia a ajuns un frustrat, și-atunci își permite să folosească prostia cu fata care poartă fustă și de-aia.

De ce să fii atât de borfăitor și să mai ai și energia să le scoți pe ochi tipelor exact asta, că-s nașpa.

De aia erau eunucii atât de supuși. Că n-aveau instinct din ăsta de mascul feroce, care simte să-și rupă cămașa și să-și arate pectoralii, burta și aroganțele de om din peșteră.

pampam.

6 comentarii:

  1. Bine zis! Si mai au si tupeul sa dea vina pe femei ca se imbraca nu stiu cum... Ei nu sunt vinovati ca se lasa coplesiti de instincte, noi da.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scuze proaste pentru tipi care gândesc cu organele. atâta pot

      Ștergere
  2. Stai, stai așa! ... că tu ai o problemă cu penisul din capul prietenului tău, că celălalt înțeleg că funcționează bine. Dar cum de a plecat tirul în toate părțile? Că p-ăilalți oricum zisă-și că nu-i bagi în seamă ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te lămuresc repede.
      prietenu' nu mai e de mult un prieten, și-am luat-o în toate părțile că nu mă pot abține. încep cu ceva, pe drum mai găsesc și termin cu de toate

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. măi, la tine nu-i o problemă. oricum nu pot să comentez, de dragul urșilor.

      Ștergere