Pagini

7 sept. 2014

101 întrebări retardate

Nu-s 101 încă, dar se fac. Direct proporțional cu număru' de oameni peste care dai.

1. Ce înseamnă tatuajele tale?
Poți să le ai deja, să fie în curs sau pur și simplu doar la faza de idee, chiar nu e important. Ideea e că dac-au auzit de ele, atunci tre să afle ce înseamnă. În sinea lor chiar îi liniștește asta cumva. Îi ajută și mai bine dacă te întreabă de 2 ori același om.
Dacă ai doar un tatuaj, ai scăpat ușor. E la fel de enervant ca atunci când ai jumate de corp tatuat, dar sunt mai puține povești de spus, pui mai puțin efort, consumi mai puțin timp, totu' se termină mai repede. Sau nu. Ideal ar fi să nu răspunzi la chestia asta și să te rezumi la ceva simplu, pentru că abia după ce răspunzi, când crezi că s-a terminat, e mai aiurea și-abia atunci simți cum îți vine să dai palme oamenilor, dar nu. C-o s-audă fiecare ce înseamnă, o să reacționeze, o să reacționeze ca niște neanderthali, o să râdă, n-o să înțeleagă, n-o să fie dispuși să, o să inventeze glume proaste pe loc și, cel mai rău, o să pună și mai multe întrebări. E o spirală din care nu mai ieși, de-aia e mai ok să nu intri în ea de la început. Uneori e spirala întrebărilor retarde, da' alea de top.
La modu' de ce te-ai tatuat-hm, așa-și ce înseamnă funda asta roz-cancer mamar-și de ce ai funda asta roz de la cancer mamar? Aici tre să te oprești. De prefereat înainte. Ca să nu mori cu nervii.

2. Te-ai tuns? 3.Te-ai tuns iar? 4. De ce te-ai tuns? 5. De ce te-ai tuns scurt?
E sănătos să te tunzi, pe bune, da' există oameni care nu se obișnuiesc cu ideea și, în mare parte, sunt fete. O să le simți mila-n ochi, de-o să crezi c-ai omorât animale pentru haine de blană. De fapt, chiar trebuie să te tunzi și să n-aștepți să-ți cadă păru' într-o anumită formă, fix aia din reviste, pentru că n-o să se întâmple. Oricât de anormal pare să te tunzi, mai ales ca fată, chiar e sănătos. Părul chiar are viața lui. Părul chiar trebuie tuns mai mult de-o dată în viață. Atunci când își despică un fir în 4 părți, e ars, uscat și fără formă, părul îți spune pe limba lui că e timpu' să-l tunzi, că simte nevoia de-o schimbare, c-o s-arăți ca un om și după asta. Că e ok ca intervalul de timp la tuns să nu fie din 2 în 2 ani, că e ok să te tunzi constant și că e ok să nu vrei mereu păr lung.

6. Ești virgină?
Asta e vis. Dacă da, atunci ești tristă sau îți cinstești viitorul soț, nu știi când o să apară, dar așteptarea merită. Dacă nu, atunci ești curvă sau cool, ca să nu rămâi și tu tristă, că te râde anturaju' și rămâi forever alone. Dacă nu răspunzi, atunci sigur nu și mai ești și ipocrită că nu recunoști. Dacă-i întrebi înapoi, ori se crispează și nu-ți răspund, ori îți răspund și-ți zic că lor nu le e rușine cu nimic din ce fac. Pentru că da, poate-ai trăit o fantezie sexuală maximă, nu ți-e rușine cu asta, deci poți s-o înșiri oriunde, de ce nu.
Genu' de oameni care nu dorm liniștiți dacă nu pun etichete după tatuaje, păru' din cap și virginitate. Că astea fac totul la un om, îți ia 3 chestii super importante să-l cunoști, chiar e drăguț să te vezi cu cineva și să-l întrebi asta ca să-l cunoști mai bine.E la fel de relevant ca și când întrebi ai un unicorn în plus acasă? Până și asta e mai ok, că pe unicorn poți să-l călărești sau ceva. Cu virginitatea altora poți să nimic.
E la fel de relevant ca și când întrebi porți șosete negre sau negre pe sub bocanci, iarna?
De obicei, întrebarea vine de la ăia care abia dacă ți-au ținut minte numele și-au dat mâna cu tine de complezență, nu vă știți cine știe ce, n-aveți multe de împărțit, da' au tupeu' ăsta, și partea bună e că-ți dai seama de cât de disperați sunt și poți să te faci că nu-i cunoști data viitoare.

7. Tu ce mănânci, aer? 8. N-ai putere, n-ai mâncat azi?
Aberația vieții, cine-o fi putut s-o inventeze, n-am auzit-o de ceva timp, crecă acum oamenii își dau seama că nu mai am 5 ani și am învățat să înjur între timp, ceea ce nu-i frumos, da' parcă-i frumos să întrebi un om dacă mâncă aer. Poate dac-aș fi mâncat aer m-aș fi umflat și-aș fi părut grasă ca baloanele, poate așa sunt eu, poate așa a fost tot neamu', poate sistem, metabolism, corp, obicei și alte căcaturi de-astea, poate râd foarte mult și slăbesc, poate am probleme psihice, fizice, sufletești care mă slăbesc, plâng, sufăr, mă stresez și deranjezi cu prostia asta, poate sunt pe moarte, poate am o tenie în stomac, poate am o întreagă crescătorie de viermi cu guri uriașe și dinți ascuțiți care așteaptă să te înghită și pe tine. Și tot nu s-ar vedea.
Iar puterea clar vine din ceafa aia în baie de ulei și slănină topită, îți face așa inima să bată mai tare și ai mai mult zvâc să cari tăvile cu carne de grătar la coțu' blocului.
Oh, oh, sau poate vine din faptu' că babele se nasc babe și rămân așa pe viață în universul lor care se învârte în juru' mâncării.

9. Absorbante sau ob-uri?
Asta e din seria ești virgină. La fel de importantă, spune la fel de multe despre tine, curiozități cu adevărat interesante, de la aceiași oameni care nu te știu, ploade care învață să facă diferența între tampon și absorbant. Dac-aș fi băiat, la prima întâlnire aș întreba-o pe tipă și detalii gen, aromă, măsură, câte pe lună. Să cunoaștem lucrurile care chiar contează.
Poți să întreb faci orice pentru mine și omori un om sau nu? E tot aia.

10. Ești lesbiancă?
Cuvântul lesbiancă e la fel de nemuritor ca și retardul întrebărilor retarde.
Nici nu sună rău. Ca și cum ai zice fatcă. Băiact. Ticp. Femeice. Ciocolatcă. Virgincă.

pampam.

9 comentarii:

  1. da' de ce ai mai mulţi cercei dacă ai doar 2 urechi? şi de ce-ţi faci tricouri singură? bunica ta ştie că stai cu persoane cam nenormale pe bancă, să priveşti dunărea şi să numeri gărgării de pe un tablou? şi de ce-ţi plac biscuiţii cu banane şi nu cei cu castraveţi caramelizaţi? a? şi întrebarea supremă: da' tu când te măriţi? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))superb. bunăă diminețaa, inaa!! nu știu ce gusturi dubiaose ai, da' o să mă mărit când îmi arăți cum mânci tu biscuiți cu castraveți caramelizați, aham

      Ștergere
  2. Bravo! Te-a învățat bine Doamna la școală.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce nu intreaba cum ti-e scaunu ,si de cate ori mergi la wc pe zi, asta sigur ar ajuta la anamnesis morbi ; algezica lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-a întrebat cineva dacă mă dezbrac de tot pe wc. și mai sunt ăia cu hârtie aspră sau hârtie fină? deci e ok, am și de-astea

      Ștergere