Pagini

2 sept. 2014

Mamelor din lumea-ntreagă

Ce e greu să te prinzi că fiecare funcționează pe ritmu' lui și că nu e același cu ăla al tău.
Poate eu vreau să ies acu' în fundu' gol pe stradă. Fundu' meu, motivele mele, treci peste și vezi de-al tău.
Era un tip prin oraș care umbla perfect gol. L-am văzut vreo 2 zile la rând, nu deranja cu nimic, omu' doar mergea gol pe stradă, dacă te-ar fi deranjat că n-are chiloți ai fi întors capu', minunat. Posibil să fi fost puțin nebun și să-l fi durut-n fix de scârba ta, deci irosirea de energie era degeaba.

Măcar o dată-n an tre să dau de-o mamă și-atunci, după ce-și laudă plozii c-au luat coroniță în clasa întâi(ca și cum asta chiar e măreț, nici nu iau toți plozii în clasa întâi), se întâmplă astea:

Uită-te la mine, așa mândră sunt, ce mă făceam eu fără pitic?
Eu: aham, înțeleg. Oricum, eu nu vreau copii.
Și de aici începe totul. Nu știu de ce fac asta,  zici că simt nevoia să mă contrazic mereu pe teme de-astea și că nu știu ce m-așteaptă după.
Da' ce rost mai are viața ta dacă nu crești un copil? Cum o să stai tu pe la 30-40 de ani cu un bărbat și fără s-aveți copii? Ce-o să faceți?
Eu: aham, da' de ce să fac un copil pe care nu-l vreau și pe care nu l-aș putea crește?
Așa gândeam și eu când eram ca tine, și uite, acu asta mică e fericire mea.
Și-apoi eu tac. Le-aș zice că fac copii din prostie, dar nu. Mereu același episod minunat în care nu e de-ajuns să ne prefacem că ne simțim bine împreună, acu' ne mai băgăm și viețile pe gât. Că fericirea lor e aceeași cu a mea, că dacă fericirea mea înseamnă să zbor pe-un zmeu, atunci e la fel și pentru ele. Chiar dacă eu nu vreau copii și ele au super rău de înălțime.

Cum căcat să vii să-mi zici care e rostu' vieții mele fără copii? Ce știi tu despre mine, viața mea, filozofiile mele, plăcerile mele, dorințele, împlinirile? Unde scrie că nu poți sta cu un om și fără să ai plozi și totuși să fiți bine și fericiți?
Zici că le iluminează nu știu ce revelație pe mamele astea care au impresia că dac-au născut, asta le transformă în vreun guru înțelept și vai, uite sensu' vieții. De la mine pentru tine. Că dacă le-a împlinit pe ele un copil, mă împlinește și pe mine altul. Cum aș fi eu să mă duc la unu' pe care nu-l știu bine și să-i zic băi, te duci și te cari direct în groapa cu porci. Fă așa! Și eu credeam c-o să fie scârbos, dar e împlinirea sufletească a vieții, la mine a mers, trebuie să meargã și la tine, n-ai cum altfel. TREBUIE. Viața ta nu mai are rost dacă nu merge.

E una din cele mai proaste atitudini peste care poți să dai, că mie mi se pare trist să te naști și-apoi să-ți dai seama că n-ai niciun rost pe lume dacă nu naști și tu, da' nu m-apuc să le zic aruncă-ți copilu' și fugi cu cortu', e mișto.
Adică oricum nu contezi tu, nu e vorba de tine aici, pe la 30 deja nu mai stai la vorba de dimineață, nu mai ai orgasm, nu mai ieși la un bar, nu mai faci o drumeție, nu mai gătiți lapte cu cereale împreună, nu mai ai ce să faci cu omu' ăla, de fapt, l-ai luat doar pentru că la un moment dat să faceți un copil în lipsă de altele, nu mai aveți o viață, e ca și cum nici n-ai exista, poți să mori dacă n-ai un plod. După ce te naști și ajungi conștient ar fi ok să primești o avertizare de-aia gen atenție, se închid ușile. Da' pe asta să scrie atenție, ai 40 de ani să faci un copil, altfel te strivesc ușile.
E vorba doar de făcut copii și de găsit sensu' vieții prin reproducere, mașinuță de oameni ce ești, și asta e mai aiurea și mai fără rost decât eu care nu vreau copii și-o să-mi irosesc viața pe altele mai puțin importante pentru omenire.

De exemplu, aș putea să mă îngrop în biscuiți cu cacao și banane de toți banii pentru scutece.

pampam.

10 comentarii:

  1. cred că după ce nasc intră într-o sectă, sau ceva. că toate-s pornite să te convingă cât îs de fericite și cum trebuie să faci și tu cât mai repede unul.
    ar mai fi varianta că se simt nenorocite și nu suportă să vadă pe alții fericiți, așa că vor să-i nenorocească.
    sau, pur și simplu, li se spală creierul

    oricum ar fi, e un subiect de evitat. altfel riști să pleci cu mulți nervi distruși de lângă ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu e ciudat să-i zică unei ploade să facă un copil ca să fie fericită. așa ceva...

      eu zic că sunt toate astea, doar că-s separate și super organizate între ele ca raioanele din supermarket. ar merita un atlas. și la unele se mai combină gen sunt nenorocite, dar se mint că-s și fericite.

      Ștergere
  2. Lasă, Joe. Deocamdată antrenează-te... că așa e bine și normal. Doar să ai grijă de "corpore sano" și să nu uiți de "mens sana".

    RăspundețiȘtergere
  3. Joe in general chestiile hormonale sunt greu de controlat. Tu ai grija sa fii sexata peste tot numai la creier nu si o sa fii bine. Oricum e odios, vorba ta sa-i spui unei ploade ca viata ei e inutila in absenta unui fatat programat pana in cel mult 30 de ani. E trist, ar trebui tecut la maltratarea psihica a tinerilor langa pedofilie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bă, nu știu cât e maltratare pentru mine și cât e prostie pentru ele, ideea e că nimeni nu le zice că nu-s ok și că mai bine-mi controlez eu hormonii decât își controlează ele ideile de căcat, dar fie.

      Ștergere
  4. biologic , sensul vietii este de a transmite info genetica upgradata in viitor si asigurarea speciei cu indivizi , uman - de a savura tot ceea ce ne face oameni inclusiv viciile. Asa deci, cand se termina progresul intelectual si placerile, recurgem la ocna fatatului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aoleu, ce-ai putut să zici. plăcerile nu se termină, dragă urs. nici nu trebuie. cine mai are nevoie de fătat și de asigurarea speciei?

      Ștergere
    2. chiar si placerile pot deveni rutina, si prin asta se termina.

      Ștergere
    3. meh, bine, mai dă-mi vești proaste

      Ștergere