Pagini

18 ian. 2015

E sexul pe cale de dispariție sau?

E mișto să te lauzi cu sex. Primii oameni de i-am auzit că se căcau pe ei cu asta erau la liceu și-aveau până-n 18 ani, maxim 19. Hai și 20. Faza aia în care descoperi chestii noi, bune și care-ți fac viața mai fericită, le-ai auzit la alții, voiai să le încerci, acum le încerci în sfârșit, ești ca ei, și-atunci te lauzi cu asta la modul hei, uite ce am eu și tu nu. Ca la guma Turbo, pentru ăia care n-au prins-o. De acord. Nu e ca și cum te dai rotund cu ceva aiurea. Te dai rotund c-o plăcere, mai mult sau mai puțin, după caz. E frumos, e bine, e natural, e sănătos, e pervers, sado-maso, romantic, important, cu sau fără, la tine sau la mine sau la alții, e cum vrei tu să faci să fie, e make love not war, iubire, plăcere, sex pentru toată lumea, picanteriile, amintirile, eșecurile de după, ok.


Dar nu. Aproape fiecare zi de muncă de-a mea începe cu apropouri legate de asta. Să ne înțelegem că colegii mei de muncă au trecut de mult timp de faza de la 17 ani, când sexul e mișto și să te lauzi la alții, și să-l faci, spre deosebire de sexul cu lumina stinsă de la 30 de ani când vrei să faci și-al treilea copil, deși n-ai bani să-i dai de mâncare, iar fața ta spune ohh, la naiba, iarăși tre să facem asta?
L-ai făcut azi noapte, nu l-ai făcut azi noapte, l-ai făcut acum 100 de ani și atunci a fost prima data, îl faci cu ăla pe care-l înjuri și cu care te cerți ca nebuna, tu laudă-te. E un criteriu. Un fel de fac sex, deci exist sau nu fac sex, deci sunt ratat și n-am viață. De fapt, e un criteriu special. Oamenii care fac sex, ăștia care au rămas undeva la joaca cu cuburile, își închipuie că-s un fel de dinozauri, ultimii dinozauri de pe lume, pentru că fac sex. Sau sexul e un fel de dinozaur care dispare și dispare, iar ei sunt speciali că încă-l fac. Special e cuvântul. Sunt ei la fel de speciali cum sunt eu pentru că mânc, beau apă și dorm.
Din păcate, sunt atât de slabă încât nu pot să arunc un meteorit gigant peste ei.

Fiecare zi începe cu genul ăla de bătaie în răspunsuri corecte pe bani, doar că e bătaie în cine-a făcut sex azi noapte și, mai ales, cum. E un maraton la care câștigă cine are cele mai multe replici proaste despre hehe, ghiciți ce-am făcut eu azi noapte? Bă, uite, mulți oameni, poate foarte mulți oameni, au făcut asta azi noapte. Cum ar fi să iasă toți din casă de dimineață și-n loc de bună dimi să zică am făcut sex.
Nu e deloc ideal să auzi asta mereu și-apoi să-ți vezi colegii dezbrăcați în vestiar.

Probabil că până și tipii trec mai repede peste momentul în care-și povestesc episoadele de sex la alți tipi, și probabil că până și ultimii oameni care mai folosesc haha, ce-ai făcut tu azi noapte, știm noi ce-ai făcut tu azi noapte (zilnic, fără măsură și mai rău ca plozii de grădiniță), sunt ăia care încă mai fac glume de clasa a patra cu banane și râd la cuvântul ciclu. Și probabil că ultima data când am auzit atât de multe glume expirate cu capră pe zi a fost când eram la vârsta la care descopeream cuvintele cu mai multe sensuri, adică acum ceva timp, când capră încă suna amuzant constant. La fel ca ciclu, trompe, ouă, Ana are mere și altele.

Pe bune acum. Unde-s vremurile în care ne povesteam ce-am visat azi noapte?

pampam.

5 comentarii:

  1. Ca să-ți răspund la întrebare ... nu; nu e pe cale de dispariție. Și da; este mișto de făcut. Iar ceea ce e mișto la el e chiar intimitatea.
    Deci, shhh, căci ce ție îți place - când sau că faci sex - nu se spune în gura mare la alții!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar eu știu astea. te pun în legătură cu colegele mele mature, ca să le-anunți și pe ele, dacă vrei.

      Ștergere
    2. Colegele mai mature probabil că ori nu prea mai au parte de așa ceva, ori s-au plictisit pentru că nu mai e cu diversitate. Așa că încearcă să te tragă de limbă ... Tu nu da din casă, ok?

      Ștergere
  2. azi noapte am visat secs ,ca nu am avut avansuri din partea realitatii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce mai e și cu realitatea aia, o urâtă. dă-o încolo, nu mai aștepta degeaba

      Ștergere