28 oct. 2013

După haină și răsplată 3

Deci eram fericită.Pe bune că eram fericită.
N-am primit încă cadourile,da' mi-am primit atenția și pentru mine atenția contează dacă e de la ai mei.Și-apoi vineri a fost încă o zi de școală normală în care n-am făcut școală.Și-apoi sâmbătă am dormit bine,pentru că vecina mea de sus a descoperit papucii de casă în loc de tocuri.Și-apoi duminică dimineață citeam și eu Onan și mă dădu și pe mine pe spate și mă făcu profundă și m-am apucat de Eliade care mă făcu și mai fericită.Și-apoi am văzut o poză și mi-am dat seama că n-am scris de mult timp despre haine.Și hainele s-au adunat.

Am un tricou cu take it or leave it.
Nu le ridic altar oamenilor,da' singurul meu mesaj de împăcare și uite-mă cum îți declar că sunt ființă umană care trăiește sentimente de îndrăgosteală egoistă,cuprindea și-un take it or leave it.
Pentru un om introvertit,declarațiile se fac 60 în minte,40 în cuvinte.
Pentru un om introvertit, cele mai ciudate 5 minute sunt alea în care recunoști,scrii,spui că lucrurile stau cum stau.
Pentru un om introvertit,lucrurile alea se întâmplă mai mult în interior.

Să iubești doar în cuvinte e ca și atunci când prăjești cartofii cu tot cu coajă și pământ și te lauzi că gătești gustos.
Nenorociții cu zâmbetul pe buze iubesc doar în cuvinte.Adică minciuni frumoase.Adică nu iubesc în felul ăla.Adică se mint,te mint,încurcă cu nu te vreau,da' nici nu te las și fac a pagubă.Din cauza asta oamenii mari cred că oamenii mici nu iubesc.Și nu știu să gătească.Pentru că sunt prea mici ca să le facă și destul de tineri ca să creadă că li s-a întâmplat.
Să te joci cu alții după ce alții s-au jucat cu tine și ție nu ți-a picat bine se-aseamănă cu timpurile în care cineva-ți rupea o mână de la păpușă și tu știai că nu-i ok să rupi și tu pentru că o să ajungeți 2 copii triști,da' până la urmă se întâmpla.
Să faci chestii frumoase pentru cineva chiar și când nu simți ce-aștepți de la cineva-ul tău,mi se pare cea mai bună dovadă.De orice vreți voi.

Am un tricou cu un nume scris pe el.Din plăcere,iubire prietenească și provocare.
Nu-l mai port,pentru că-mi aduce aminte de cum e să fii un nenorocit cu zâmbetul pe buze,care prăjește cartofii în coajă și rupe păpușile altora.

Mințile deschise reușesc,gândesc,simt,văd,învață și trăiesc mai multe.Personal sau nu.
Prezentul se apreciază în prezent,cuvintele nu se repetă doar în minte,oamenii se apreciază când te trezești că-i ai dimineața lângă tine,oamenii buni și frumoși n-au nevoie de complexe fizice.Un om nu se șterge cu alt om,un rău nu se plătește cu alt rău.
Momentele se trăiesc,amintirile se păstrează,flashback-urile se retrăiesc,complimentele se acceptă,jocurile se lasă dracului,răutățile se lasă naibii,vocile nu-s de pus pe rană.
Petele,plăcerile și iubirile dureză până când vor ele să dureze.
Fiecare lucru simțit se face dacă e simțit.Fiecare promisiune o să se întâmple dac-a fost promisiune.Fiecare om la timpul lui,cu scopul lui.Fiecare urmă cu învățarea ei de minte.
Cele mai proaste relații fizice o să existe între unii nepotriviți fizic.
Cele mai bune legături o să existe între unii care nu se cunosc foarte bine.

Am un tricou cu un nume scris pe el.Din plăcere și mai multe de-atât.
Pentru că primul,singurul și,deocamdată,ultimul.

Chestia bună când ți se zice că ești nebun,e că,orice faci,nu mai stai să te-ntrebi dacă o să te ia de nebun sau nu.

pampam.

6 comentarii:

 1. clar, îți trebuie URGENT un tricou nou! ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-ai provocat doua tresariri:
  1. ca ai pomenit de Onan
  2. ca ai spus chestie aia teribila cu "Să faci chestii frumoase pentru cineva chiar și când nu simți ce-aștepți de la cineva-ul tău"
  Tricoul cu un singur nume m-a speriat, destul de tare pentru ca pe al meu ar trebui sa fie doua liste, una de tinut minte in fata, si una de dat la spate. Deocamdata prefer sa uit ca exista revers, maneci, laterale....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1.Onan a fost bun rău
   2.mă bucur.
   3.să știi că am 2 tricouri cu 2 nume,da' văd că tu ești mai practic.mi-e să nu te ciopârțească cu tot cu tricou,când s-or vedea toate pe liste,în ce ordine și spate ori pe față

   Ștergere
  2. :))Pf da,mai bun și decât brânza

   Ștergere