Pagini

25 apr. 2014

Motive pentru care să nu începi #100happydays

Pentru cei care nu știu povestea, o găsiți aici.

Am făcut 81 de zile, 81 de poze, mă înec intenționat la mal din cauză de:

1. Nu pot să fac poză la chestiile care mă fac să mă simt foarte bine cu adevărat, iar asta e frustrant. Cum ar fi mesajele de dimineață de la prieteni, mesajele de seară de la prieteni, conversații, comentarii de pe blog, mail-uri, cadouri personale, îmbrățișări, mâncare, băutură, oameni, oameni care-mi ajung mai mult decât prieteni, soarele de când plec de-acasă, poștașu' care-mi zice la mulți ani, felicitările de la bunică-mea, iubirea pe care mi-o dedică alții, amintiri de care-mi aduc aminte, niște imagini de le văd în fugă, locuri, ceruri, culori, faptu' că scriu, patul, bla.

2. Oamenii sunt nașpa, răi, răutăcioși, pana mea, și-or să înceapă cu de-alea cu ce e prostia asta?, cu ce te face prostia asta fericită?, de ce faci prostia asta?, ce e asta?, și oricât de nesimțit ești o să te enervezi că cineva chiar își pierde timpu' ca să ți-l strice pe-al tău.

3. Facebook e nașpa și tre să dau explicații de grădiniță.

4. Facebook e nașpa și mi s-a acrit să postez chestii.

5. E stresant să stai toată ziua să urmărești un singur motiv pentru o singură poză din toate motivele tale, care să poată fi și publicat, și de spațiu public, și să nu deranjeze pe cineva, și să nu fie nici prea personal. E stresant să stai să urci pozele pe facebook, seara, după ce-ai avut toată ziua în cap să nu cumva s-adormi cu poza nepostată, s-o pierzi, etc. E stresant să ai impresia că există oameni care au o problemă că te bucuri la nimicurile tale, da' asta e o poveste clasică oricum. E stresant că devine ca o grijă obligat-forțat, 100 de zile de motive, ai tendința s-o iei pe câmpii și să găsești neapărat ceva, chiar dacă știi că ai zilnic o chestie care te face să zâmbești, dar uite, nu poți să pui toate chestiile tale și stai să alegi ce merge pus.

6. 100happydays e un proiect motivațional pentru oameni care nu știu să se motiveze și să bage în seamă toate nimicurile alea. M-aș lăuda și eu ca restul, că am învățat să apreciez toate lucrurile mici și frumoase (ideea e chiar mișto), dar eu știam asta și înainte, că m-au învățat alții. Speram doar să nu mă plictisesc de format, dar na, formatul e obositor și prea întins pe rețele, Obositor, plictisitor, mai ales dacă vedeai lucruri mici care te fac să zâmbești și fără 100happydays. Întins pe rețele, mai ales dacă ai problemă cu rețelele.

7. 70 la sută n-au ajuns la final din lipsă de timp, dar chiar proiectu' te face să pierzi timp, pentru că stai să fii atent la ce postezi, la ce nu, stai să faci poză, stai s-o muți de colo-colo, stai s-o postezi, în condițiile în care la 12 noaptea eu ajungeam din București și mai pierdeam vreme și cu pusu' unei poze, când aveam o colecție de motive fericite pe care le știam deja, dar trebuiau să vadă ăia c-am conștientizat cât de fericită am fost.

8. Mulți o iau ca pe-o laudă sau întrecere, uite ce motiv fericit, extra-mega am avut eu azi și tu nu.

9. Aproape nimeni nu înțelege care-i faza, tocmai de-aia ar trebui să rămână varianta cu mail-u' și-atât.

10. Singurul motiv pentru care să faci happydays e tristețea de care suferi, iar eu nu sufăr de tristețe. (aia de la liceu se termină când am plecat acasă)

pampam.

5 comentarii:

  1. Facebook e nașpa, sunt de acord. Am avut cont, l-am șters, însă uneori eram curios să văd ce mai postează/fac prieteni/cunoștințe, astfel că mi-am mai făcut unul, dorit a fi mai "de nișă"- să zic așa.
    ... Însă Facebook rămâne nașpa și neinteresant. E doar o momeală pentru postat informații gratis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o cale prin care pierzi timp masiv, aiurea, și conștient că nu faci nimic. plus că-ți înșiri viața până la penibil.

      Ștergere
    2. Eeei, da' uite că uneori îți mai faci prieteni noi ... cu care însă nu știi dacă ai ocazia să te și vezi.

      Ștergere
    3. la cât stau eu pe ăla, suntem mult mai prieteni aici.
      ocazii se găsesc, nu-i problemă:)

      Ștergere
    4. Păi, ia să vedem ...

      Ștergere