10 dec. 2012

Sex,cand nici gaurile nu ni le stim

Red Hot Chili Pepper-Scar Tissue
Ma doare fix in fix cu-n pix in plisc de traiu' altuia care mi-e paralel.Asta pentru ca sunt om egoist si posibil ignorant,asta pentru ca mi le-am acceptat pe amandoua si daca mi-e starea sa le pun in aplicare,le pun.Si pentru ca n-ai sa vezi paralel cu paralel facand pereche,sa fie si una buna.
Si poate ca traiu' tau paralel intra brusc in ala al meu.
N-am sa bodoganesc daca macar ar intra si-ar face bine de ambele parti.Si daca macar m-ar atinge in vreun fel,felu' ala care m-atinge si cand un om imi da fiori de bine,eu sa nu-l cunosc,da' sa vreau sa-l mai vad.
Am sa bodoganesc cand traiu' altuia mi-l strica pe-al meu.Eu nu-ti pot spune cum devin atunci,pentru ca unii multi sustin ca nimeni nu-i rau si mie-mi place cum suna,chiar de nu mai am cuvant sa ma jignesc.

Da'-ti pot spune.
Ca asa tare as vrea sa aplic niste palme numa' cate is in mintea mea.Sa fie in real,sa fie cateodata.Le-as aplica,desigur,dupa ce mi-as fi stors palmele din cuvinte pe niste creieri plati.Uit mereu ca prostilor tre' sa le dai fapte,chiar de te prinde momentu' de glorie desteapta.
Asa tare as vrea sa aplic niste palme,numa' sa pot calma omu'.Sa-l fac ghem cum a fost ghem si la nastere,sa-l invelesc din nou in placenta aia si sa-i gasesc loc rece pentru pastrat.Placenta sa fie doar decor.
Asa tare as vrea sa aplic niste palme,numa' sa-mi aduc aminte ca eu vreau sa fiu zen si buna intr-o zi si asta nu-i inceputul ok.Si ca speranta mea legata de toti astia un pic subevoluati care se vor retrage cand nu vor mai primi atentie,inca exista.

Eu la 13 ai mei,imi ascundeam maleta stramta sub un sacou,fusta era incomoda si nici nu visam sa ma fac prezenta in fata unui tip cu placerile mele ascunse,pentru el.Mi-era rusine sa port la scoala banane,bomboane pe bat si inghetate stranii,cand am inceput sa am niste idei vagi despre glumele proaste, masculine.Schimbam canalul daca deja era o scena cu corpuri goale,pentru ca evitam penibilu' situatiei dintre mine si neamuri.Preludiu si sex mi se pareau niste necunoscute mai complicate ca matematica,iar cand am nascut pasiune pentru anatomie,abia atunci am inteles cu ce se manca si nu eram cel mai fascinat om cu saliva la colt de gura.
Timpurile se schimba.De acord.
Femininu' la 12 pan la 15 ani,acum,isi cauta material cu care sa umple spatiu denumit decolteu,daca-i cazul.Norocoasele sar o etapa si trec direct la balonase care stau sa sparga haina.Fustele se poarta colorate,iar despre ce le duce mintea perversa de plod,sa te fereasca zeii.Banane,bomboane,inghetate si altele.Poarta dupa ele tehnologia care le explica in scris si in imagini cum e preludiu' ala si ce fac corpurile goale.Matematica n-are sens,iar anatomia nu le-a zis vreodata nici cate,nici ce are omu' in el.

Mie-mi pasa 0,5 la suta ca oamenii mici fac sex.Ca-l fac la 13,cum nu l-am facut eu,pentru ca-mi placeau desnele animate.Ca-l fac la modu' profesionist.Ca-l fac la cerere.A lor si a altora.Sa faca,sa se simta bine,sa fie sanatosi,sa-i ajute.
Faptu' in sine,faptu' ca timpurile se schimba asa si altii imi vorbesc despre asta,ma face sa-mi pese 0,5 si 0,2 sa-i cunosc.
Mie-mi pasa exact o suta,cand ma trezesc cu cozile lor bagate in traiu' meu si nu-i fac binele de mi l-as dori.Mi-l improscaie.Plozii care-si dezvolta talente mai evident sau nu.
Asa le-as trage numa' palme,da' eu vreau sa fiu zen mai mult ca oricand.

pampam.


2 comentarii:

  1. Îmi place stilul tău de a scrie, de a spune ce ai pe suflet. :3 Clar te voi citi și în continuare.

    RăspundețiȘtergere